Termenii si Conditiile Site-ului

 

1. Introducere. 

 

Site ul https://www.key-training.ro  este detinut si administrat de catre societatea KEY TALENTS SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Suhaia nr.34, avand CUI 36603533 si J40/13122/05.10.2016, administrator Irina Tanta.

Utilizarea produselor și serviciilor oferite de hhttps://www.key-training.ro se aplică fiecărui utilizator în parte și presupun acceptarea în totalitate a acestora și acordul Dumneavoastră vizavi de termenii și condițiile de mai jos.

Atunci cand vizitati si/sau utilizati in orice alt mod site-ul https://www.key-training.ro   prezentele Termene si Conditii va sunt aplicabile, alaturi de legislatia incidenta. 

De asemenea, prelucrarea datelor dvs personale prin intermediul site-ului https://www.key-training.ro   este guvernata de Nota de informare si Politica Cookies, disponibile in cadrul site-ului .

2. Acceptarea termenilor si conditiilor. Modificarea acestora.

Prezentele Termeni si conditii se considera acceptate prin accesarea Site-ului si navigarea in cadrul acestuia. In masura in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Site-ului va rugam sa incetati utilizarea  sa parasiti Site-ul.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari asupra continutului si functionalitatilor Site-ului, precum si asupra Termenilor si Conditiilor in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila. In acest context, aveti dreptul si va recomandam sa parcurgeti sectiunea Termeni si Conditii periodic pentru a lua la cunostinta eventualele modificari aduse acestora. Pentru o usoara intelege a modificarii Termenilor si Conditiilor vom specifica la finalul acestora data la care s-au adus ultimele modificari asupra acestora. 

3. Definitii. 

„Site” – versiunea curenta precum si orice versiune ulterioara a site-ului disponibil la adresa https://www.key-training.ro

”Societatea”– KEY TALENTS SRL, respectiv administratorul si proprietarul Site-ului; 

„Utilizator”  – se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

„Servicii” –respectiv cursurile organizate de Societate si prezentate prin intermediul site-ului  https://www.key-training.ro  ;

4. Descrierea Site-ului si Utilizarea acestuia. 

Scopul Site-ului

Site-ul https://www.key-training.ro  este un site de prezentare prin intermediul careia Societatea prezinta persoanelor interesate oferta sa de cursuri in domeniul technologiei informatiei.

Informatiile prezente pe https://www.key-training.ro  sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

In acest sens in cadrul cadrul Site-ului utilizatorii vor gasi informatii despre cursurile organizate de Societate si alte informatii si opinii in sectiunea blog.

Site-ul are asadar caracter informativ, de prezentare,  vanzarea serviciilor Societatii nerealizandu-se direct prin intermediul Site-ului.

In acest sens, serviciile prezentate in cadrul Site-ului nu vor fi considerate o oferta ferma. 

Pentru ca utilizatorul sa participa la cursurile organizate de Societate, va trebui sa completeze formularul de contact disponibil in cadrul Site-ului, urmand ca ulterior sa primeasca toate informatiile necesare pentru a putea participa la cursurile organizate de Societate.

Conferirea dreptului de utilizare a Site-ului

Societatea confera Utilizatorului un drept de utilizare a Site-ului pe o perioada de timp nedeterminata, sub conditia respectarii prezentelor Termeni si Conditii si a legislatiei aplicabile. 

In acest sens Site-ul poate fi accesat in scopul informarii despre oferta de cursuri pe care Societatea le organizeaza. Este interzisa utilizarea site-ului in orice alt scop.

Continutul disponibil in cadrul Site-ului

Continutul disponibil in cadrul Site-ului reprezinta proprietatea intelectuala a Societatii si/sau a partenerilor sai, fiind interzisa copierea acestuia fara acordul expres al Societatii.Atunci cand se refera la oferta noastra de cursuri, continutul are caracter informativ. Atunci cand se refera la materialele disponibile in sectiunea blog, continutul reprezinta opinia noastra asupra unui subiect.Utilizatorii inteleg si accepta ca desi nu ne dorim, in anumite situatii in continutul disponibil in cadrul Site-ului se pot strecura erori si ca in nicio situatie Societatea nu poate fi tinuta responsabila fata de un utilizator pentru Continutul disponibil in cadrul Site-ului.

5. Obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii se obliga sa utilizeze cu buna credinta Site-ul si in limitele permise prin prezentele Termeni si Condiitii precum si cu respectarea legislatiei incidente. 

Orice incercare de incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale Societatii, precum si orice incercare de compromitere a securitatii Site-ului sunt interzise. Societatea isi rezerva dreptul de a sesiza autoritatile competente in astfel de situatii, precum si sa actioneze in instanta utilizatorul in cauza in vederea reperarii prejudiciului cauzat. 

Atunci cand contactati societatea prin intermediul unui formular disponibil in cadrul Site-ului aveti obligatia de a furniza exclusiv informatii reale si care va apartin. Totodata, aveti dreptul de a utiliza un formular de contact din cadrul Site-ului exclusiv in scopul pentru care a fost creat (de exemplu pentru a solicita inscrierea la un un curs sau trimiterea unui mesaj). 

Deasemenea, utilizatorii se obliga, sa nu copieze partial sau total orice material, text, poza, prezente pe Site. Sa nu acceseze site-ul prin mijloace automate (scripturi, boti, web crawlere sau alte softuri similare).

6. Drepturi de autor

Continutul https://www.key-training.ro   este proprietatea KEY TALENTS SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, coduri sursa, programe apartinand KEY TALENTS SRL, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul https://www.key-training.ro   nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Societatii.

Utilizatorii se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale Societatii, sub sanctiunile prevazute de lege  si sa nu efectueze nicio actiune prin care acestea ar fi incalcate precum dar fara a se limita la: sa nu copieze, modifice, transforme, vanda, divulge codul sursa al Site-ului, logo-ul, elementele de design, orice text disponibil in Site, sa nu incerce inregistrarea acestora la organismele competente si sa nu se opuna inregistrarii acestora de catre Societate, sa nu creeze Site-uri sau aplicatii similare daca prin aceasta actiune incalca drepturile de proprietate intelectuala ale Societatii. 

Totodata, este posibil ca Site-ul sa contina texte, logo-uri, materiale fotografice sau video a caror proprietate intelectuala apartine Partenerilor sau altor terti. Utilizatorii sunt obligati sa respecte dreptul de proprietate intelectuala ale persoanelor care detin aceste drepturi, sub sanctiunile prevazute de lege. 

7. Raspunderea partilor. Limitarea raspunderii Societatii.

Raspunderea utilizatorilor privind utilizarea Site-ului

Utilizatorul este in mod exclusiv si deplin responsabil pentru felul in care utilizeaza Site-ul, precum si pentru consecintele acestei utilizari, in acest sens, Societatea nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate Utilizatorilor, sau tertilor prin sau ca urmare a utilizarii Site-ului.Totodata, in nicio situatie Societatea nu poate fi tinut raspunzatoare cu privire la o eventuala incalcare a legii sau a drepturilor unor persoane de catre Utilizatori ca urmare a utilizarii Site-ului. 

Limitarea raspunderii Societatii privind functionarea Site-ului

Societatea pune la dispozitia utilizatorilor Site-ul „asa cum este” si cu toate ca intentia noastra este aceea de a furniza un serviciu online continuu si stabil nu putem garanta disponibilitatea continua a Site-ului si/sau functionarea permanenta a acesteia la parametri tehnici optimi sau fara erori. Totodata nu putem asigura Utilizatorilor servicii de garantie si/sau mentenanta si/sau suport tehnic. Cu toate acestea, daca sesizati orice deficienta sau bug va rugam sa ne contactati pe email si vom incerca solutionarea problemei. In acest context, Societatea nu raspunde pentru eventualele prejudicii cauzate Utilizatorilor (inclusiv in ceea ce priveste beneficiul nerealizat) daca Site-ul nu functioneaza stabil si neintrerupt, nu functioneaza la parametri optimi, sau functioneaza cu erori.Totodata, desi Societatea depune tot efortul pentru asigurarea securitatii Site-ului Societatea nu raspunde in cazul in care din orice motiv telefoanele, tabletele sau calculatoarele utilizatorilor sunt afectate ca urmare a utilizarii acesteia.Este posibil ca Site-ul sa includa uneori link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute de Societatea. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, securitatii, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

8. Date cu caracter personal

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, seria pasaportului, numarul de telefon, adresa de e-mail sau orice alta data de identificare a utilizatorului pe care o transmite pe Site, prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

9. Legea aplicabila si instanta competenta

Prezentul document este redactat in limba romana si va fi interpretat potrivit intelegerii sensului termenilor sai in limba romana. 

Prezentul document este guvernat de legislatia romana incidenta. Orice litigiu referitor la utilizarea Site-ului se va supune spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Societatii.

10. Alte dispozitii

Prezentul document a fost aprobat in data de 01.01.2021 si isi va produce efectele incepand cu aceasta data.

Pentru orice aspecte legate de utilizarea Site-ului ne puteti contacta folosind adresa de email: contact@key-training.ro